Werken bij Fysio Inc

Fysio Inc zet in op een duurzame aanpak, zodat jij écht van jouw klachten af komt. Ook in de toekomst! Hierbij kijken wij op een holistische manier naar het lichaam waarin het lichaam en de geest nauw met elkaar verbonden zijn.
Wij volgen de meest recente ontwikkelingen in ons vakgebied nauwgezet en streven altijd naar het optimaliseren van onze kennis en kunde door het volgen van bijscholingen. Dat alles zorgt ervoor dat je bij ons in de juiste handen bent!

Werken bij

Bij Fysio Inc hechten we veel waarde aan een goede werk-privé belasting. Goede zorg is namelijk alleen te verlenen wanneer we ook goed voor onszelf zorgen.

Praktisch gezien betekend dit dat je bij Fysio Inc veel flexibiliteit kan verwachten rondom de planning en dat er veel ruimte is voor ontwikkeling. We werken als collega’s in een informele sfeer en doen graag samen actieve activiteiten. Zo kun je na werktijd gebruik maken van onze surfstalling om de golven van Zandvoort te trotseren! We verwachten van jou een persoonlijke aanpak met hart voor de cliënt. Hier staat een eerlijke verloning tegenover.

Prettige, dynamische werksfeer

Ruimte voor ontwikkeling

Flexibele agenda

Goede, eerlijke verloning

menu