Over Fysio Inc

Fysio Inc is ontstaan vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op de juiste zorg. Hiervoor is een passende begeleiding noodzakelijk. Sinds 2018 biedt Fysio Inc deze begeleiding aan door met wetenschappelijk onderbouwde methodes samen met de cliënt aan het herstel te werken.
Bij Fysiotherapie Inc zijn deskundige fysiotherapeuten werkzaam. Wij werken volgens de meest actuele behandelmethodes en richtlijnen. Onze fysiotherapeuten staan ingeschreven in een kwaliteitsregister en zijn BIG-geregistreerd.
Praktische informatie
Fysiotherapie Haarlem

Wat Fysio Inc uniek maakt

Duurzaam

Fysio Inc gaat voor een herstel voor de lange termijn: wij streven ernaar om je niet 2 maal voor de zelfde klacht terug te zien.

Eigen regie

Bij Fysio Inc vinden wij het belangrijk dat jij zelf weet wat er aan de hand is en wat jij eraan kan doen om zo snel en goed mogelijk te herstellen.

Vakkundig

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze therapeuten zijn op de hoogte van de meest recente wetenschappelijke kennis rondom de fysiotherapeutische zorg.
Over Mattijs

Werken bij
Fysio Inc

Bij Fysio Inc hechten we veel waarde aan een goede werk-privé belasting. Goede zorg is namelijk alleen te verlenen wanneer we ook goed voor onszelf zorgen.
Bij Fysio Inc hechten we veel waarde aan een goede werk-privé belasting. Goede zorg is namelijk alleen te verlenen wanneer we ook goed voor onszelf zorgen.
Werken bij Fysio Inc?
Werken bij Fysio Inc

Onze specialisaties

Postoperatieve revalidatie

Postoperatieve revalidatie is er voor iedereen die een ingreep heeft ondergaan of opgenomen is geweest het ziekenhuis. Voorbeelden kunnen het plaatsen van een knieprothese of heupprothese zijn, een hernia- of schouderoperatie of een voorste kruisband reconstructie

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem

Echografie

Echografie is een methode om de structuren van het menselijk lichaam in beeld te brengen. Door middel van geluidsgolven kunnen verschillende weefsels zoals pezen, spieren, slijmbeurzen, banden en botten in kaart gebracht worden op een beeldscherm.

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem

Dry needling Haarlem

Dry needling is een innovatieve behandelmethode waarbij de fysiotherapeut bepaalde punten in een spier ‘aanprikt’ met een hele dunne naald. Deze specifieke punten zijn zogenoemde ‘triggerpoints’. Dit zijn verkrampingen in een spier die een verhoogde spierspanning, pijn en uitstraling tot gevolg kunnen hebben.

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem
menu