Fysiotherapie Bloemendaal

Afspraak maken

Bent u op zoek naar fysiotherapie in de omgeving van Bloemendaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Fysio Inc bieden we een verscheidenheid aan diensten om patiënten te helpen hun normale activiteiten zo snel en veilig mogelijk weer op te pakken. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijnklachten en blessures, dus welke vorm van fysiotherapie u ook nodig heeft, wij zijn er om u te helpen. Lees verder voor meer informatie over onze diensten en hoe ze u kunnen helpen.

Welke diensten bieden wij?

Bij Fysio Inc zijn we toegewijd aan het helpen van onze patiënten om een optimale gezondheid en welzijn te bereiken door middel van evidence-based zorg. Onze diensten omvatten therapeutische oefeningen, behandel massages, echografie en nog veel meer. Elk van deze therapieën is bewezen effectief in het verminderen van pijn en het verbeteren van mobiliteit. Wij bieden ook dry needling diensten aan om triggerpoints te behandelen die verband houden met spierspasmen of spanning.

Waarom zou u voor ons kiezen?

Bij Fysio Inc begrijpen we dat elke patiënt uniek is en een individuele behandeling nodig heeft. Onze ervaren specialist neemt de tijd om uw aandoening te leren kennen alvorens een op maat gemaakt behandelplan op te stellen dat specifiek op u is afgestemd. Wij gebruiken de modernste apparatuur en technieken, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de beste zorg krijgt die beschikbaar is.

Wij begrijpen ook dat het voor sommige patiënten intimiderend of ongemakkelijk kan zijn om naar een kliniek te komen voor fysiotherapie. Daarom maakt ons personeel er een prioriteit van om een warme, gastvrije omgeving te creëren waar u zich op uw gemak voelt om uw aandoening met ons te bespreken en vragen te stellen over uw behandelplan. Wij willen dat al onze patiënten zich gehoord en gerespecteerd voelen tijdens hun hele ervaring bij ons.

Conclusie: fysiotherapie Bloemendaal

Fysiotherapie is een belangrijk onderdeel van het herstel van een blessure of het omgaan met chronische pijn, maar het proces kan op het eerste gezicht vaak ontmoedigend of overweldigend lijken. Gelukkig maken we het bij Fysio Inc gemakkelijk! Dus wacht niet langer - begin vandaag nog met uw fysiotherapeutische reis! Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen uw gezondheidsdoelen weer op de rails te krijgen!

Disclaimer: Fysio Inc is gevestigd in Haarlem, klik hier voor een routebeschrijving

 • Aanpak bij de bron

  Wij kijken verder dan alleen de klacht en beschouwen de mens als één functioneel systeem

 • Begrijpen van het lichaam

  Wij vinden het belangrijk dat je jouw lichaam en klacht begrijpt. Wij nemen dan ook goed te tijd om onze kennis met jou te delen en jouw vragen te beantwoorden

 • Persoonlijke benadering

  Passie voor het vak, hart voor de mens. Bij Fysio Inc leggen we de nadruk op een persoonlijke aanpak, want ieder individu is anders en heeft andere behoeftes

Onze werkwijze bij fysiotherapie

We hanteren een persoonlijke, hollistische en wetenschappelijk onderbouwde werkwijze

 1. Plan een afspraak in

  Plan een afspraak in zodat wij jou van je klachten af kunnen helpen

 2. Kom langs voor een intake

  Kom langs voor een intake waarin we jouw specifieke klacht kunnen achterhalen

 3. Behandelplan

  Volg het behandelplan om daadwerkelijk van jouw klachten af te komen

 4. Voorkomen

  Voorkom dat dezelfde klachten in de toekomst weer terugkomen

Wat klanten zeggen over fysiotherapie Bloemendaal

We doen er alles aan om onze patiënten ten allen tijde tevreden te houden

 • Hij legde goed uit hoe mijn klachten ontstaan en hoe mijn lichaam daarop reageert. Daardoor snap ik beter wat ik zelf moet doen om beter voor mijzelf te zorgen! 😊

  Jesse Mak
 • Mattijs heeft bij mij de juiste diagnose gesteld en behandeling toegepast. Dit heb ik als erg prettig ervaren. De aanbevolen oefeningen t.a.v. mijn klacht waren zeer nuttig.

  Henk Hendriks
 • Mijn jarenlange schouder/nek en hoofdpijn klachten zijn na een aantal behandelingen door Mattijs verdwenen! Er is niet alleen aandacht voor het probleem maar ook voor hetgeen wat het zou kunnen veroorzaken. Bij fysio inc heb ik geleerd nog beter naar mijn lichaam te luisteren. Wat mij geholpen heeft is de volledige aandacht tijdens een behandeling, geen urenlange oefeningen zonder begeleiding. Mattijs werkt persoonlijk, efficiënt en gericht op eigen verantwoordelijkheid om dmv. oefeningen te herstellen.

  Rachelle Vork

Blogs gerelateerd aan fysiotherapie Bloemendaal

Ga zelf aan de slag

Sporten met schouderklachten

Introductie sporten met schouderklachten De schouder is een complex gewricht. Pijn in de schouder tijdens het sporten komt dan ook helaas veel voor, meestal bij racket- of werpsporters. Het kan de sportprestatie beïnvloeden, maar ook zorgen voor klachten buiten het sporten om. Hier lees je meer over wat je het beste kan doen wanneer je […]

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem

Waarom kiezen voor fysiotherapie bij Fysio Inc?

Fysio Inc is geen alledaags fysiopraktijk, wij doen het net even anders.

 • Aanpak bij de bron
 • Begrijpen van het menselijk lichaam
 • Persoonlijke benadering
Fysio Inc

Onze behandelingen

Waar wij jou mee kunnen helpen

Postoperatieve revalidatie

Postoperatieve revalidatie is er voor iedereen die een ingreep heeft ondergaan of opgenomen is geweest het ziekenhuis. Voorbeelden kunnen het plaatsen van een knieprothese of heupprothese zijn, een hernia- of schouderoperatie of een voorste kruisband reconstructie

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem

Echografie

Echografie is een methode om de structuren van het menselijk lichaam in beeld te brengen. Door middel van geluidsgolven kunnen verschillende weefsels zoals pezen, spieren, slijmbeurzen, banden en botten in kaart gebracht worden op een beeldscherm.

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem

Dry needling Haarlem

Dry needling is een innovatieve behandelmethode waarbij de fysiotherapeut bepaalde punten in een spier ‘aanprikt’ met een hele dunne naald. Deze specifieke punten zijn zogenoemde ‘triggerpoints’. Dit zijn verkrampingen in een spier die een verhoogde spierspanning, pijn en uitstraling tot gevolg kunnen hebben.

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem
menu