Fysiotherapie Haarlem

Afspraak maken

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Haarlem? Zo ja, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Fysiotherapie is een vorm van medische behandeling die zich richt op het herstellen van beweging en functie in delen van uw lichaam die zijn aangetast door letsel, ziekte of ouderdom. Met de hulp van een getrainde fysiotherapeut is het mogelijk om mobiliteit te herstellen, pijn te verminderen en uw algehele kwaliteit van leven te verbeteren. Laten we eens kijken waarom u fysiotherapie in Haarlem zou moeten overwegen en hoe het u kan helpen de beste resultaten te bereiken.

De voordelen van fysiotherapie in Haarlem bij Fysio Inc

Fysiotherapie kan veel voordelen bieden voor mensen met lichamelijke klachten - van rug- en nekpijn tot gewrichtsproblemen en zelfs postoperatieve revalidatie. Het is een niet-invasieve vorm van medische behandeling waarbij hands-on technieken zoals massage, manipulatie en het voorschrijven van oefeningen worden toegepast. Deze behandelingen zijn gericht op het verlichten van pijn, het verbeteren van mobiliteit, het vergroten van kracht en het bevorderen van genezing. Fysiotherapeuten maken ook gebruik van warmtetherapie, elektrotherapie en therapeutisch ultrageluid om patiënten te helpen herstellen van hun verwondingen of ziekten.

Bij Fysio Inc, bieden we uitgebreide fysiotherapie diensten die zijn afgestemd op uw individuele behoeften. Ons ervaren team werkt nauw met u samen om een persoonlijk behandelplan te ontwikkelen dat rekening houdt met uw huidige conditie en uw levensstijl. We begrijpen dat iedereen anders reageert op verschillende soorten behandelingen, dus we nemen de tijd om u te leren kennen voordat we een behandelplan voor u opstellen.

De technieken die ons professionele team in Haarlem gebruikt

Bij Fysio Inc gebruikt ons professionele team verschillende technieken om onze cliënten te helpen hun doelen te bereiken. Deze omvatten manuele therapie technieken zoals gewrichtsmobilisatie en mobilisatie van weke delen; therapeutische oefeningen zoals stretching en balans oefeningen; loopanalyse; houdingscorrectie; ergonomisch advies; patiënt onderwijs; hydrotherapie; dry needling; sport specifieke training oefeningen en nog veel meer! Al deze technieken zijn ontworpen om onze cliënten te helpen hun volledige potentieel te bereiken door het verbeteren van kracht en flexibiliteit en het verminderen van pijnniveaus.

Conclusie: fysiotherapie Haarlem

Of je nu een blessure hebt opgelopen of gewoon je fysieke welzijn wilt verbeteren, fysiotherapie in Haarlem kan precies zijn wat je nodig hebt. Ons ervaren team zal een persoonlijk plan opstellen dat speciaal is afgestemd op uw behoeften, zodat u de best mogelijke resultaten kunt bereiken. Met onze hands-on aanpak in combinatie met geavanceerde technologische hulpmiddelen en apparatuur, garanderen wij dat onze klanten een verbeterde beweging en minder pijn zullen ervaren na slechts één sessie! Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken met onze hooggekwalificeerde therapeut!

 • Aanpak bij de bron

  Wij kijken verder dan alleen de klacht en beschouwen de mens als één functioneel systeem

 • Begrijpen van het lichaam

  Wij vinden het belangrijk dat je jouw lichaam en klacht begrijpt. Wij nemen dan ook goed te tijd om onze kennis met jou te delen en jouw vragen te beantwoorden

 • Persoonlijke benadering

  Passie voor het vak, hart voor de mens. Bij Fysio Inc leggen we de nadruk op een persoonlijke aanpak, want ieder individu is anders en heeft andere behoeftes

Onze werkwijze bij fysiotherapie

We hanteren een persoonlijke, hollistische en wetenschappelijk onderbouwde werkwijze

 1. Plan een afspraak in

  Plan een afspraak in zodat wij jou van je klachten af kunnen helpen

 2. Kom langs voor een intake

  Kom langs voor een intake waarin we jouw specifieke klacht kunnen achterhalen

 3. Behandelplan

  Volg het behandelplan om daadwerkelijk van jouw klachten af te komen

 4. Voorkomen

  Voorkom dat dezelfde klachten in de toekomst weer terugkomen

Wat klanten zeggen over fysiotherapie Haarlem

We doen er alles aan om onze patiënten ten allen tijde tevreden te houden

 • Hij legde goed uit hoe mijn klachten ontstaan en hoe mijn lichaam daarop reageert. Daardoor snap ik beter wat ik zelf moet doen om beter voor mijzelf te zorgen! 😊

  Jesse Mak
 • Mattijs heeft bij mij de juiste diagnose gesteld en behandeling toegepast. Dit heb ik als erg prettig ervaren. De aanbevolen oefeningen t.a.v. mijn klacht waren zeer nuttig.

  Henk Hendriks
 • Mijn jarenlange schouder/nek en hoofdpijn klachten zijn na een aantal behandelingen door Mattijs verdwenen! Er is niet alleen aandacht voor het probleem maar ook voor hetgeen wat het zou kunnen veroorzaken. Bij fysio inc heb ik geleerd nog beter naar mijn lichaam te luisteren. Wat mij geholpen heeft is de volledige aandacht tijdens een behandeling, geen urenlange oefeningen zonder begeleiding. Mattijs werkt persoonlijk, efficiënt en gericht op eigen verantwoordelijkheid om dmv. oefeningen te herstellen.

  Rachelle Vork

Blogs gerelateerd aan fysiotherapie Haarlem

Ga zelf aan de slag

Sporten met schouderklachten

Introductie sporten met schouderklachten De schouder is een complex gewricht. Pijn in de schouder tijdens het sporten komt dan ook helaas veel voor, meestal bij racket- of werpsporters. Het kan de sportprestatie beïnvloeden, maar ook zorgen voor klachten buiten het sporten om. Hier lees je meer over wat je het beste kan doen wanneer je […]

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem

Waarom kiezen voor fysiotherapie bij Fysio Inc?

Fysio Inc is geen alledaags fysiopraktijk, wij doen het net even anders.

 • Aanpak bij de bron
 • Begrijpen van het menselijk lichaam
 • Persoonlijke benadering
Fysio Inc

Onze behandelingen

Waar wij jou mee kunnen helpen

Postoperatieve revalidatie

Postoperatieve revalidatie is er voor iedereen die een ingreep heeft ondergaan of opgenomen is geweest het ziekenhuis. Voorbeelden kunnen het plaatsen van een knieprothese of heupprothese zijn, een hernia- of schouderoperatie of een voorste kruisband reconstructie

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem

Echografie

Echografie is een methode om de structuren van het menselijk lichaam in beeld te brengen. Door middel van geluidsgolven kunnen verschillende weefsels zoals pezen, spieren, slijmbeurzen, banden en botten in kaart gebracht worden op een beeldscherm.

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem

Dry needling Haarlem

Dry needling is een innovatieve behandelmethode waarbij de fysiotherapeut bepaalde punten in een spier ‘aanprikt’ met een hele dunne naald. Deze specifieke punten zijn zogenoemde ‘triggerpoints’. Dit zijn verkrampingen in een spier die een verhoogde spierspanning, pijn en uitstraling tot gevolg kunnen hebben.

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem
menu