Fysiotherapie Heemstede

Afspraak maken

Fysiotherapie is een essentieel onderdeel van het behandelingsproces voor veel lichamelijke kwalen. Of u nu te maken heeft met een sportblessure, chronische pijn of post-operatieve revalidatie, fysiotherapie kan u helpen te genezen en uw leven weer op te pakken. De fysiotherapeuten in Heemstede zijn gespecialiseerd in het helpen van mensen met lichamelijke complicaties om hun kracht en mobiliteit terug te krijgen. Hier ziet u hoe fysiotherapie in Heemstede u kan helpen.

Pijnbestrijding in Heemstede

Een van de belangrijkste aspecten van fysiotherapie is het beheersen van pijn. Pijn kan slopend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn als je de hulp inroept van een gekwalificeerde fysiotherapeut. De therapeuten van Heemstede zijn ervaren in het herkennen van verschillende soorten pijn en het voorschrijven van oefeningen die ontstekingen verminderen, ongemak verminderen en kracht verbeteren. Door specifieke gebieden aan te pakken met gerichte oefeningen, kunnen zij helpen chronische pijn te verlichten en u verlichting geven van acute pijn gerelateerd aan blessures of operaties.

Postoperatieve revalidatie in Heemstede

De juiste postoperatieve revalidatie is essentieel voor elke patiënt die herstelt van een operatie. Uw lichaam heeft rust nodig om goed te kunnen genezen, maar bedrust alleen is niet genoeg. Met de hulp van een gekwalificeerde fysiotherapeut kunt u een plan op maat maken dat uw lichaam helpt zijn kracht en mobiliteit terug te krijgen en het toch de tijd geeft om te genezen. De medewerkers van Heemstede hebben uitgebreide ervaring met het snel en veilig herstellen van patiënten na een operatie door hen te voorzien van geïndividualiseerde behandelplannen die zowel rust als oefening omvatten.

Sportblessures behandelen in Heemstede

Sportblessures komen vaak voor bij sporters van alle leeftijden en niveaus. Als u een blessure heeft opgelopen tijdens het sporten, heeft het team van fysiotherapie Heemstede de expertise om u te helpen zo snel mogelijk volledig te herstellen. Hun persoonlijke aanpak betekent dat zij rekening houden met uw leeftijd, fitnessniveau, activiteitenniveau, dieet, levensstijl en alle andere factoren die uw hersteltijd kunnen beïnvloeden, zodat zij een optimaal behandelplan kunnen ontwerpen voor uw specifieke behoeften. Of u nu rust nodig heeft of revalidatie-oefeningen die speciaal zijn ontworpen voor sporters zoals u, hun ervaren team staat achter u!

Conclusie: fysiotherapie Heemstede

Fysiotherapie in Heemstede biedt uitgebreide zorg voor individuen die te maken hebben met fysieke kwalen zoals chronische pijn of post-operatieve revalidatie, evenals atleten die herstellen van sportblessures. Hun persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat elke patiënt een behandeling krijgt die specifiek is afgestemd op hun unieke behoeften, zodat ze snel en veilig volledig kunnen herstellen zonder hun gezondheid of welzijn in gevaar te brengen. Als u op zoek bent naar fysiotherapie van topkwaliteit in de buurt van Heemstede, zoek dan niet verder - het team van Heemstede is er om u te voorzien van de best mogelijke zorg!

Disclaimer: Fysio Inc is gevestigd in Haarlem, klik hier voor een routebeschrijving

 • Aanpak bij de bron

  Wij kijken verder dan alleen de klacht en beschouwen de mens als één functioneel systeem

 • Begrijpen van het lichaam

  Wij vinden het belangrijk dat je jouw lichaam en klacht begrijpt. Wij nemen dan ook goed te tijd om onze kennis met jou te delen en jouw vragen te beantwoorden

 • Persoonlijke benadering

  Passie voor het vak, hart voor de mens. Bij Fysio Inc leggen we de nadruk op een persoonlijke aanpak, want ieder individu is anders en heeft andere behoeftes

Onze werkwijze bij fysiotherapie

We hanteren een persoonlijke, hollistische en wetenschappelijk onderbouwde werkwijze

 1. Plan een afspraak in

  Plan een afspraak in zodat wij jou van je klachten af kunnen helpen

 2. Kom langs voor een intake

  Kom langs voor een intake waarin we jouw specifieke klacht kunnen achterhalen

 3. Behandelplan

  Volg het behandelplan om daadwerkelijk van jouw klachten af te komen

 4. Voorkomen

  Voorkom dat dezelfde klachten in de toekomst weer terugkomen

Wat klanten zeggen over fysiotherapie Heemstede

We doen er alles aan om onze patiënten ten allen tijde tevreden te houden

 • Hij legde goed uit hoe mijn klachten ontstaan en hoe mijn lichaam daarop reageert. Daardoor snap ik beter wat ik zelf moet doen om beter voor mijzelf te zorgen! 😊

  Jesse Mak
 • Mattijs heeft bij mij de juiste diagnose gesteld en behandeling toegepast. Dit heb ik als erg prettig ervaren. De aanbevolen oefeningen t.a.v. mijn klacht waren zeer nuttig.

  Henk Hendriks
 • Mijn jarenlange schouder/nek en hoofdpijn klachten zijn na een aantal behandelingen door Mattijs verdwenen! Er is niet alleen aandacht voor het probleem maar ook voor hetgeen wat het zou kunnen veroorzaken. Bij fysio inc heb ik geleerd nog beter naar mijn lichaam te luisteren. Wat mij geholpen heeft is de volledige aandacht tijdens een behandeling, geen urenlange oefeningen zonder begeleiding. Mattijs werkt persoonlijk, efficiënt en gericht op eigen verantwoordelijkheid om dmv. oefeningen te herstellen.

  Rachelle Vork

Blogs gerelateerd aan fysiotherapie Heemstede

Ga zelf aan de slag

Sporten met schouderklachten

Introductie sporten met schouderklachten De schouder is een complex gewricht. Pijn in de schouder tijdens het sporten komt dan ook helaas veel voor, meestal bij racket- of werpsporters. Het kan de sportprestatie beïnvloeden, maar ook zorgen voor klachten buiten het sporten om. Hier lees je meer over wat je het beste kan doen wanneer je […]

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem

Waarom kiezen voor fysiotherapie bij Fysio Inc?

Fysio Inc is geen alledaags fysiopraktijk, wij doen het net even anders.

 • Aanpak bij de bron
 • Begrijpen van het menselijk lichaam
 • Persoonlijke benadering
Fysio Inc

Onze behandelingen

Waar wij jou mee kunnen helpen

Postoperatieve revalidatie

Postoperatieve revalidatie is er voor iedereen die een ingreep heeft ondergaan of opgenomen is geweest het ziekenhuis. Voorbeelden kunnen het plaatsen van een knieprothese of heupprothese zijn, een hernia- of schouderoperatie of een voorste kruisband reconstructie

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem

Echografie

Echografie is een methode om de structuren van het menselijk lichaam in beeld te brengen. Door middel van geluidsgolven kunnen verschillende weefsels zoals pezen, spieren, slijmbeurzen, banden en botten in kaart gebracht worden op een beeldscherm.

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem

Dry needling Haarlem

Dry needling is een innovatieve behandelmethode waarbij de fysiotherapeut bepaalde punten in een spier ‘aanprikt’ met een hele dunne naald. Deze specifieke punten zijn zogenoemde ‘triggerpoints’. Dit zijn verkrampingen in een spier die een verhoogde spierspanning, pijn en uitstraling tot gevolg kunnen hebben.

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem
menu