Fysiotherapie Zandvoort

Afspraak maken

Als u worstelt met lichamelijke pijn en ongemak, kan fysiotherapie Zandvoort u helpen. Ervaren fysiotherapeuten van deze kliniek bieden geïndividualiseerde behandelingen die zich richten op het herstellen van balans, kracht en mobiliteit in het lichaam, zodat u weer een gezond leven kunt leiden. Laten we eens kijken wat hun diensten zo speciaal maakt.

Fysiotherapie Zandvoort: behandelingen op maat

Bij Fysiotherapie Zandvoort begrijpen ze dat iedereen anders is en dat iedereen persoonlijke zorg nodig heeft om de best mogelijke resultaten te bereiken. Daarom behandelen ze niet alleen symptomen met generieke oplossingen, maar maken ze unieke behandelplannen voor elke patiënt om ervoor te zorgen dat aan hun behoeften wordt voldaan. Deze op maat gemaakte plannen pakken de oorzaak van uw problemen aan, zodat u blijvende verlichting van uw lichamelijke klachten kunt ervaren.

Fysiotherapie Zandvoort: Deskundig zorgteam

Het team van Fysiotherapie Zandvoort bestaat uit ervaren professionals met uitgebreide kennis op hun vakgebied. Zij maken gebruik van geavanceerde methoden en geavanceerde technologie om patiënten te diagnosticeren en te behandelen om hun kansen op succes te maximaliseren. Tijdens elke afspraak letten ze goed op uw behoeften en passen ze het behandelplan daarop aan, zodat u het maximale uit elk bezoek kunt halen. Bovendien blijven ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de fysiotherapie, zodat ze hun cliënten de best mogelijke zorg kunnen bieden.

Uitgebreide diensten

De kliniek biedt een breed scala aan diensten, waaronder manuele therapie, ultrasone therapie, elektrotherapie, tapetechnieken en oefenprogramma's die gericht zijn op het verbeteren van de functie en het verminderen van pijn en ongemak. Hun doel is niet alleen om de symptomen te verminderen, maar ook om te voorkomen dat ze terugkeren, zodat u jarenlang van een betere levenskwaliteit kunt genieten. Of u nu te maken heeft met chronische pijn of een acute aandoening zoals een sportblessure of trauma, het team van Fysiotherapie Zandvoort staat achter u!

Conclusie: fysiotherapie Zandvoort

Fysiotherapie Zandvoort zet zich in voor persoonlijke behandelingen die gericht zijn op het herstellen van balans, kracht en mobiliteit zodat patiënten een gezonder leven kunnen leiden. Met ervaren professionals die gebruik maken van geavanceerde methoden en geavanceerde technologie in combinatie met op maat gemaakte behandelingen ontworpen rond individuele behoeften, is er geen twijfel dat deze kliniek een van de beste gezondheidszorg biedt die vandaag beschikbaar is. Dus als u verlichting wilt van lichamelijke pijn of ongemak zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van leven, zorg er dan voor dat u Fysio Inc eens probeert!

Disclaimer: Fysio Inc is gevestigd in Haarlem, klik hier voor een routebeschrijving

 • Aanpak bij de bron

  Wij kijken verder dan alleen de klacht en beschouwen de mens als één functioneel systeem

 • Begrijpen van het lichaam

  Wij vinden het belangrijk dat je jouw lichaam en klacht begrijpt. Wij nemen dan ook goed te tijd om onze kennis met jou te delen en jouw vragen te beantwoorden

 • Persoonlijke benadering

  Passie voor het vak, hart voor de mens. Bij Fysio Inc leggen we de nadruk op een persoonlijke aanpak, want ieder individu is anders en heeft andere behoeftes

Onze werkwijze bij fysiotherapie Fysiotherapie

We hanteren een persoonlijke, hollistische en wetenschappelijk onderbouwde werkwijze

 1. Plan een afspraak in

  Plan een afspraak in zodat wij jou van je klachten af kunnen helpen

 2. Kom langs voor een intake

  Kom langs voor een intake waarin we jouw specifieke klacht kunnen achterhalen

 3. Behandelplan

  Volg het behandelplan om daadwerkelijk van jouw klachten af te komen

 4. Voorkomen

  Voorkom dat dezelfde klachten in de toekomst weer terugkomen

Wat klanten zeggen over fysiotherapie Zandvoort

We doen er alles aan om onze patiënten ten allen tijde tevreden te houden

 • Hij legde goed uit hoe mijn klachten ontstaan en hoe mijn lichaam daarop reageert. Daardoor snap ik beter wat ik zelf moet doen om beter voor mijzelf te zorgen! 😊

  Jesse Mak
 • Mattijs heeft bij mij de juiste diagnose gesteld en behandeling toegepast. Dit heb ik als erg prettig ervaren. De aanbevolen oefeningen t.a.v. mijn klacht waren zeer nuttig.

  Henk Hendriks
 • Mijn jarenlange schouder/nek en hoofdpijn klachten zijn na een aantal behandelingen door Mattijs verdwenen! Er is niet alleen aandacht voor het probleem maar ook voor hetgeen wat het zou kunnen veroorzaken. Bij fysio inc heb ik geleerd nog beter naar mijn lichaam te luisteren. Wat mij geholpen heeft is de volledige aandacht tijdens een behandeling, geen urenlange oefeningen zonder begeleiding. Mattijs werkt persoonlijk, efficiënt en gericht op eigen verantwoordelijkheid om dmv. oefeningen te herstellen.

  Rachelle Vork

Blogs gerelateerd aan fysiotherapie Zandvoort

Ga zelf aan de slag

Sporten met schouderklachten

Introductie sporten met schouderklachten De schouder is een complex gewricht. Pijn in de schouder tijdens het sporten komt dan ook helaas veel voor, meestal bij racket- of werpsporters. Het kan de sportprestatie beïnvloeden, maar ook zorgen voor klachten buiten het sporten om. Hier lees je meer over wat je het beste kan doen wanneer je […]

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem

Waarom kiezen voor fysiotherapie bij Fysio Inc?

Fysio Inc is geen alledaags fysiopraktijk, wij doen het net even anders.

 • Aanpak bij de bron
 • Begrijpen van het menselijk lichaam
 • Persoonlijke benadering
Fysio Inc

Onze behandelingen

Waar wij jou mee kunnen helpen

Postoperatieve revalidatie

Postoperatieve revalidatie is er voor iedereen die een ingreep heeft ondergaan of opgenomen is geweest het ziekenhuis. Voorbeelden kunnen het plaatsen van een knieprothese of heupprothese zijn, een hernia- of schouderoperatie of een voorste kruisband reconstructie

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem

Echografie

Echografie is een methode om de structuren van het menselijk lichaam in beeld te brengen. Door middel van geluidsgolven kunnen verschillende weefsels zoals pezen, spieren, slijmbeurzen, banden en botten in kaart gebracht worden op een beeldscherm.

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem

Dry needling Haarlem

Dry needling is een innovatieve behandelmethode waarbij de fysiotherapeut bepaalde punten in een spier ‘aanprikt’ met een hele dunne naald. Deze specifieke punten zijn zogenoemde ‘triggerpoints’. Dit zijn verkrampingen in een spier die een verhoogde spierspanning, pijn en uitstraling tot gevolg kunnen hebben.

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem
menu