Maak kennis met Mattijs

Mattijs van der Linde

fysiotherapeut en oprichter van Fysio Inc
Helpen het beste uit jezelf te halen, dat is mijn doel als fysiotherapeut. Het wegnemen van drempels zodat jij verder kan met herstellen en ontwikkelen is hierbij mijn taak. Samen werken wij aan jouw doel!

Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van knie, nek- en schouderklachten. Daarnaast houd ik mij veel bezig met sportblessures en stress gerelateerde klachten. Ook heb ik de opleiding tot echografist afgerond, waardoor ik in de praktijk echo’s kan maken van verscheidene gewrichten. Dit gebruik in als aanvullend onderzoek om een diagnose te stellen.

In mijn vrije tijd ben ik veel op het strand te vinden. Surfen is een van mijn grootste hobby’s. Ik snap dan ook heel goed wat het voor een sporter kan beteken om geblesseerd te zijn. Door mijn ruime ervaring in de sportrevalidatie kan ik een gedegen plan opstellen gericht op jouw doel.

Mijn behandeltechnieken bestaan uit een breed scala, omdat ieder individu uniek is. De basis vormt voor mij een gedegen uitleg van de werking van het lichaam in relatie tot jouw klacht. Dit zorgt ervoor dat jij zelf beter begrijpt wat er aan de hand is, maar vooral wat er aan te doen is! Daarnaast kan het zijn dat ik via hands-on technieken zoals dry needling, mobilisaties en fricties ruimte schep voor het trainen van het lichaam.
Over Mattijs
menu