Fysiotherapie Haarlem centrum

Afspraak maken

Heeft u te maken met lichamelijke klachten zoals chronische rugpijn, nekpijn of een sportblessure? Fysio Inc - de fysio in Haarlem centrum, kan u wellicht helpen. Onze praktijk biedt uitgebreide en professionele zorg voor mensen van alle leeftijden.

Welke diensten bieden we in het centrum van Haarlem?

Fysio Inc biedt vele behandelingen aan, waaronder fysiotherapie, sportfysiotherapie, postoperatieve revalidatie, echografie, dry needling en nog veel meer. Deze diensten kunnen helpen bij pijnbestrijding, het verbeteren van mobiliteit en kracht, het vergroten van het bewegingsbereik in gewrichten, en nog veel meer.

De praktijk beschikt ook over een ruimte waar cliënten onder begeleiding oefeningen kunnen doen die zijn afgestemd op hun individuele behoeften. Cliënten krijgen gepersonaliseerde oefeningen die ze zowel thuis als in de sportschool kunnen doen. Dit helpt hen kracht op te bouwen in hun spieren en gewrichten, zodat ze sneller hun gewenste doelen kunnen bereiken.

De voordelen van een bezoek aan fysiotherapie Haarlem Centrum

Een bezoek aan Fysio Inc kan veel voordelen bieden ten opzichte van andere medische faciliteiten. Om te beginnen biedt het team persoonlijke zorg en aandacht van ervaren professionals die precies weten hoe ze uw specifieke aandoening moeten behandelen. Bovendien zijn ze gespecialiseerd in het helpen van mensen met lichamelijke klachten, variërend van problemen met de wervelkolom tot gewrichtsproblemen en nog veel meer. Tot slot neemt het team de tevredenheid van patiënten zeer serieus en streeft het ernaar dat iedereen bij elk bezoek de beste zorg krijgt.

Conclusie: fysiotherapie Haarlem centrum

Als u op zoek bent naar professionele zorg voor lichamelijke klachten zoals chronische rugpijn of een sportblessure, overweeg dan een bezoek aan Fysio Inc in het centrum van Haarlem.

 • Aanpak bij de bron

  Wij kijken verder dan alleen de klacht en beschouwen de mens als één functioneel systeem

 • Begrijpen van het lichaam

  Wij vinden het belangrijk dat je jouw lichaam en klacht begrijpt. Wij nemen dan ook goed te tijd om onze kennis met jou te delen en jouw vragen te beantwoorden

 • Persoonlijke benadering

  Passie voor het vak, hart voor de mens. Bij Fysio Inc leggen we de nadruk op een persoonlijke aanpak, want ieder individu is anders en heeft andere behoeftes

Onze werkwijze bij fysiotherapie

We hanteren een persoonlijke, hollistische en wetenschappelijk onderbouwde werkwijze

 1. Plan een afspraak in

  Plan een afspraak in zodat wij jou van je klachten af kunnen helpen

 2. Kom langs voor een intake

  Kom langs voor een intake waarin we jouw specifieke klacht kunnen achterhalen

 3. Behandelplan

  Volg het behandelplan om daadwerkelijk van jouw klachten af te komen

 4. Voorkomen

  Voorkom dat dezelfde klachten in de toekomst weer terugkomen

Wat klanten zeggen over fysiotherapie Haarlem centrum

We doen er alles aan om onze patiënten ten allen tijde tevreden te houden

 • Hij legde goed uit hoe mijn klachten ontstaan en hoe mijn lichaam daarop reageert. Daardoor snap ik beter wat ik zelf moet doen om beter voor mijzelf te zorgen! 😊

  Jesse Mak
 • Mattijs heeft bij mij de juiste diagnose gesteld en behandeling toegepast. Dit heb ik als erg prettig ervaren. De aanbevolen oefeningen t.a.v. mijn klacht waren zeer nuttig.

  Henk Hendriks
 • Mijn jarenlange schouder/nek en hoofdpijn klachten zijn na een aantal behandelingen door Mattijs verdwenen! Er is niet alleen aandacht voor het probleem maar ook voor hetgeen wat het zou kunnen veroorzaken. Bij fysio inc heb ik geleerd nog beter naar mijn lichaam te luisteren. Wat mij geholpen heeft is de volledige aandacht tijdens een behandeling, geen urenlange oefeningen zonder begeleiding. Mattijs werkt persoonlijk, efficiënt en gericht op eigen verantwoordelijkheid om dmv. oefeningen te herstellen.

  Rachelle Vork

Blogs gerelateerd aan fysiotherapie Haarlem centrum

Ga zelf aan de slag

Sporten met schouderklachten

Introductie sporten met schouderklachten De schouder is een complex gewricht. Pijn in de schouder tijdens het sporten komt dan ook helaas veel voor, meestal bij racket- of werpsporters. Het kan de sportprestatie beïnvloeden, maar ook zorgen voor klachten buiten het sporten om. Hier lees je meer over wat je het beste kan doen wanneer je […]

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem

Waarom kiezen voor fysiotherapie bij Fysio Inc?

Fysio Inc is geen alledaags fysiopraktijk, wij doen het net even anders.

 • Aanpak bij de bron
 • Begrijpen van het menselijk lichaam
 • Persoonlijke benadering
Fysio Inc

Onze behandelingen

Waar wij jou mee kunnen helpen

Postoperatieve revalidatie

Postoperatieve revalidatie is er voor iedereen die een ingreep heeft ondergaan of opgenomen is geweest het ziekenhuis. Voorbeelden kunnen het plaatsen van een knieprothese of heupprothese zijn, een hernia- of schouderoperatie of een voorste kruisband reconstructie

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem

Echografie

Echografie is een methode om de structuren van het menselijk lichaam in beeld te brengen. Door middel van geluidsgolven kunnen verschillende weefsels zoals pezen, spieren, slijmbeurzen, banden en botten in kaart gebracht worden op een beeldscherm.

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem

Dry needling Haarlem

Dry needling is een innovatieve behandelmethode waarbij de fysiotherapeut bepaalde punten in een spier ‘aanprikt’ met een hele dunne naald. Deze specifieke punten zijn zogenoemde ‘triggerpoints’. Dit zijn verkrampingen in een spier die een verhoogde spierspanning, pijn en uitstraling tot gevolg kunnen hebben.

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem
menu