Fysiotherapie IJmuiden

Afspraak maken

Heeft u te maken met lichamelijke pijn of ongemak? Bent u op zoek naar hulp, maar heeft u nog niet de juiste oplossing gevonden? Overweeg onze werkwijze bij Fysio Inc, een vorm van behandeling die mensen met lichamelijke blessures of ziekten helpt om terug te keren naar hun optimale activiteitenniveau. Lees verder voor meer informatie over waarom fysiotherapie een ideale oplossing kan zijn voor uw behoeften.

Wat is fysiotherapie IJmuiden?

Fysiotherapie is een vorm van medische behandeling die zich richt op het voorkomen en behandelen van lichamelijke handicaps en beperkingen. Het omvat het beoordelen, diagnosticeren en behandelen van een breed scala aan aandoeningen zoals sportblessures, artritis, rug- en nekpijn, postoperatieve revalidatie en zelfs echografie. Onze fysiotherapeut gebruikt verschillende technieken zoals massagetherapie, dry needling, oefenprogramma's en leefstijladviezen om patiënten te helpen hun aandoening onder controle te houden.

Voordelen van fysiotherapie IJmuiden

Bij Fysio Inc biedt onze ervaren therapeut gepersonaliseerde zorg op maat. Met onze uitgebreide aanpak van de behandeling zijn we in staat om u te helpen uw mobiliteit en kwaliteit van leven snel en effectief te verbeteren. Bovendien hebben we toegang tot de nieuwste technologie die kan helpen bij de diagnose van onderliggende problemen, zodat we u de best mogelijke zorg voor uw specifieke aandoening kunnen bieden.

Wij geloven dat iedereen toegang moet hebben tot kwaliteitszorg, ongeacht hun financiële situatie. Daarom bieden wij concurrerende prijzen voor al onze diensten zonder in te boeten aan kwaliteit of resultaten. Wij streven ernaar dat elke patiënt zich op zijn gemak voelt tijdens zijn bezoek door een uitnodigende sfeer te bieden met vriendelijk personeel dat altijd beschikbaar is om vragen te beantwoorden of eventuele zorgen over uw zorgplan aan te pakken.

Conclusie: fysiotherapie IJmuiden

Als u op zoek bent naar effectieve verlichting van lichamelijke pijn of ziekte, zoek dan niet verder dan Fysio Inc! Ons team is toegewijd om elke patiënt te helpen hun optimale niveau van gezondheid te bereiken door middel van aangepaste behandelplannen die speciaal voor hen zijn ontworpen. Bezoek ons vandaag nog en krijg de zorg die u nodig heeft!

Disclaimer: Fysio Inc is gevestigd in Haarlem, klik hier voor een routebeschrijving

 • Aanpak bij de bron

  Wij kijken verder dan alleen de klacht en beschouwen de mens als één functioneel systeem

 • Begrijpen van het lichaam

  Wij vinden het belangrijk dat je jouw lichaam en klacht begrijpt. Wij nemen dan ook goed te tijd om onze kennis met jou te delen en jouw vragen te beantwoorden

 • Persoonlijke benadering

  Passie voor het vak, hart voor de mens. Bij Fysio Inc leggen we de nadruk op een persoonlijke aanpak, want ieder individu is anders en heeft andere behoeftes

Onze werkwijze bij fysiotherapie

We hanteren een persoonlijke, hollistische en wetenschappelijk onderbouwde werkwijze

 1. Plan een afspraak in

  Plan een afspraak in zodat wij jou van je klachten af kunnen helpen

 2. Kom langs voor een intake

  Kom langs voor een intake waarin we jouw specifieke klacht kunnen achterhalen

 3. Behandelplan

  Volg het behandelplan om daadwerkelijk van jouw klachten af te komen

 4. Voorkomen

  Voorkom dat dezelfde klachten in de toekomst weer terugkomen

Wat klanten zeggen over fysiotherapie IJmuiden

We doen er alles aan om onze patiënten ten allen tijde tevreden te houden

 • Hij legde goed uit hoe mijn klachten ontstaan en hoe mijn lichaam daarop reageert. Daardoor snap ik beter wat ik zelf moet doen om beter voor mijzelf te zorgen! 😊

  Jesse Mak
 • Mattijs heeft bij mij de juiste diagnose gesteld en behandeling toegepast. Dit heb ik als erg prettig ervaren. De aanbevolen oefeningen t.a.v. mijn klacht waren zeer nuttig.

  Henk Hendriks
 • Mijn jarenlange schouder/nek en hoofdpijn klachten zijn na een aantal behandelingen door Mattijs verdwenen! Er is niet alleen aandacht voor het probleem maar ook voor hetgeen wat het zou kunnen veroorzaken. Bij fysio inc heb ik geleerd nog beter naar mijn lichaam te luisteren. Wat mij geholpen heeft is de volledige aandacht tijdens een behandeling, geen urenlange oefeningen zonder begeleiding. Mattijs werkt persoonlijk, efficiënt en gericht op eigen verantwoordelijkheid om dmv. oefeningen te herstellen.

  Rachelle Vork

Blogs gerelateerd aan fysiotherapie IJmuiden

Ga zelf aan de slag

Sporten met schouderklachten

Introductie sporten met schouderklachten De schouder is een complex gewricht. Pijn in de schouder tijdens het sporten komt dan ook helaas veel voor, meestal bij racket- of werpsporters. Het kan de sportprestatie beïnvloeden, maar ook zorgen voor klachten buiten het sporten om. Hier lees je meer over wat je het beste kan doen wanneer je […]

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem

Waarom kiezen voor fysiotherapie bij Fysio Inc?

Fysio Inc is geen alledaags fysiopraktijk, wij doen het net even anders.

 • Aanpak bij de bron
 • Begrijpen van het menselijk lichaam
 • Persoonlijke benadering
Fysio Inc

Onze behandelingen

Waar wij jou mee kunnen helpen

Postoperatieve revalidatie

Postoperatieve revalidatie is er voor iedereen die een ingreep heeft ondergaan of opgenomen is geweest het ziekenhuis. Voorbeelden kunnen het plaatsen van een knieprothese of heupprothese zijn, een hernia- of schouderoperatie of een voorste kruisband reconstructie

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem

Echografie

Echografie is een methode om de structuren van het menselijk lichaam in beeld te brengen. Door middel van geluidsgolven kunnen verschillende weefsels zoals pezen, spieren, slijmbeurzen, banden en botten in kaart gebracht worden op een beeldscherm.

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem

Dry needling Haarlem

Dry needling is een innovatieve behandelmethode waarbij de fysiotherapeut bepaalde punten in een spier ‘aanprikt’ met een hele dunne naald. Deze specifieke punten zijn zogenoemde ‘triggerpoints’. Dit zijn verkrampingen in een spier die een verhoogde spierspanning, pijn en uitstraling tot gevolg kunnen hebben.

Lees meer...
Fysio Inc in Haarlem
menu